Ja, det är väll så...

... att om man inte bloggar, så läser ingen heller!
kusin Viktor kör go-cart...
 

Yes,hello på er! 
Nu tänkte jag berätta om vad som hände i Lördags... (bättre sent än aldrig)
Jo jag, Jennifer, Klara och Wilma sov hos Jennifer från fredagen till lördagen.
Fredag: Jag kom först till Jennifer och senare kom Klara och Wilma, sen stack vi till "krogen" och käkade lite pizza, hyrde film och myste med lite godis och somnade sedan efter lite girltalk! 
 
Lördag: Vi vaknade och jag vaknade som vanlig först men inte mycket tidigare denna gång då jag ibland kan få ligga och vänta på att "kompisen" ska vakna i 3 timmar -.-' Men så var ju inte fallet denna gång... nej då vaknade vi och åt lite frukost. Sedan på morgonkvisten så säger mina knäppa vänner att vi ska till Ica och köpa godis och jag hänger väll med utan att säga något, (men märker att Wilmutt tar på sig gympaskor) när vi sedan sitter i bilen och åker den konstigaste vägen till Ica någonsin så säger en efter en av mina vänner att de inte längre är sugna på godis, då säger Jennifers pappa följande: men då skiter vi väll i Ica då! 
Jag är helt chockad och fattar inte varför vi ens åkte då men jag behövde inte vänta länge innan jag insåg att vi inte skulle "hem" utan då säger de att vi ska till... BODA BORG! gissa om jag blev glad?! (detta förklarade även gympaskorna va?) 
jo då har de fixat min födelsedagspresent! (vi har kört det nu att vi överraskar varandra när vi fyller år)
jag fick ju då gratis inträde och även en biobiljett som säkerligen kommer användas med dessa brudz! 
 
 
Annars så är det ganska mycket i skolan just nu! :( 
but we will make it cause we are awesome

jag var med Mollut idag också, det var ett bra tag sen sist nu faktiskt,vi tänkte ju fota men varken vädret eller rättare sagt gudarna ville förmodligen inte detta då även min kameraladdare är helt "putsväck" alltså borta! 
detta suger! 
 
men vi synes och höres!
 
KRAM! <3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: